12 éves kora óta játszik zenekarokban és projektekben, mint az Abscondo, EM Soft, Correct Groove Quarted. Együttműködik a Peter Bič projekt együttessel, Gap szaxofonossal és a Groovin Heads-sel. Jelenleg a dzsessz terén a The Swines trióval is együttműködik.

Már 6 évesen 3-ik helyezést ért el a Talentárium elnevezésű versenyben. Elvégezte a pozsonyi Színművészeti Egyetemet. Jelenleg a konzervatóriumban zongorázni tanít. Zeneszerzőként pop- és színházi zenét komponál és játszik fel.

A konzervatóriumban zene- és drámaművészeti szakon végzett. Pedagógusként, előadóként és színházban is tevékenykedik. A kassai Állami Színházban, a CASSIA Színházban és a Zenei Színházban tevékenykedett.

A kassai Pavol Jozef Šafárik Egyetem Jogi Karán végzett. Azonban a konzervatórium ütőhangszerek szakát is elvégezte. Dobosként jó néhány együttessel együttműködött. Napjainkban a dzsessz-rock The Swines és a pop-rock St. Bastien zenei formációkban tevékenykedik.

Gyermekkorától foglalkozik énekléssel, tánccal és színházzal. Az egyik legrangosabb - a prágai Jaroslav Ježko - Konzervatóriumban végzett. Különböző prágai együttesekkel lépett fel, és Janko Ledeckývel is együttműködött. Kassára visszatérve táncot és éneket tanít a Művészeti Általános Iskolában és saját együttesével, a DariBand-del foglalkozik.


Konzervatóriumban végzett. 17 évesen GRAMMY díjjal jutalmazták 2-szer egymás után a D´NIGHT együttessel együtt. Ritka együttesek egyikeként fellépett és elismerést szerzett az MTV Europe-on. Színházban olyan neves színpadokon játszott főszerepeket, mint a prágai KALICH Színház, a pozsonyi Nová Scéna, a kassai Állami Színház, az eperjesi Jonáš Záborský Színház és a CASSIA Színház Kassán.

PETRA MAXIN-ČEGIŇOVÁ DiS.art - ének

DARINA KOMPUŠOVÁ Dis. - ének

Mgr. Art. MARTIN ONDERIŠIN - zongora és ének

MAROŠ GOGA  - gitár és ének

MICHAL BALUCH DiS.art - basszusgitár és ének

DALIBOR BURGR - dob és ének

SLOVENSKY ENGLISH DEUTSCH ITALIANO ESPAÑOL MAGYAR POLSKI
Bevezetés Rólunk A zenekar Galéria Kapcsolat